KERATHERAPY

De Pure Renewal Plus keratinebehandeling van Keratherapy is de nieuwste keratinebehandeling, die het mogelijk maakt om uw haar maandenlang glanzend, pluisvrij en gladder te maken, maar met dezelfde formule kunt u ook kiezen voor krulbehoud (maar wel minder pluis en meer glans).

 

Keratherapy:

Een keratinebehandeling is een intensief, conditionerende behandeling, die het haar gezonder, zachter, glanzender en makkelijker handelbaar maakt. Het is belangrijk te beseffen, dat een keratinebehandeling géén relaxer is, het haar wordt dus niet volledig stijl.

Het Keratherapy ‘Pure Renewal Plus’ is de nieuwste generatie keratinebehandeling, ontwikkeld met behulp van wetenschappelijk onderzoek. Deze nieuwe keratinebehandeling bevat natuurlijke keratine, fruitextracten, essentiële vitaminen, mineralen en oliën en géén formaldehyde. Deze unieke combinatie van ingrediënten verzorgt het haar intensief en pakt pluis en droog haar grondig aan. Het resultaat: glanzender, pluisvrij en makkelijker handelbaar haar, maandenlang!

In tegenstelling tot bij relaxers en Japanse straightening wordt door de keratinebehandeling van Keratherapy de interne structuur van het haar niet veranderd. De behandeling is niet schadelijk voor het haar, maar versterkt het juist. Deze revolutionaire keratine formule werkt op alle haartypen.

Voordelen van Keratherapy:

Keratherapy is een wash- out keratinebehandeling. De behandeling is klaar als u de salon verlaat. De keratine hoeft dus geen 48-72 uur in het haar te trekken, voordat het kan worden gewassen. U kunt ook gewoon direct na de behandeling stylingsproducten gebruiken.

Keratherapy verzorgt het haar intensief en pakt pluis grondig aan.

Doordat Keratherapy werkt met verschillende inwerktijden tijdens de behandeling, kunt u kiezen of u uw krullen wilt behouden of dat uw haar zo stijl mogelijk wordt.

Het natuurlijk volume blijft behouden

Dit product bevat géén formaldehyde, hetgeen beter is voor het haar en uw gezondheid.

U zult circa 3 maanden plezier hebben van de behandeling, afhankelijk van uw haartype en de verzorging.

Aftercare producten:

Het is belangrijk het haar te verzorgen met de bijbehorende shampoo en conditioner. Deze krijgt u bij Mooi! mee na de behandeling. Hiermee houdt u het keratineniveau in uw haar op peil.

Daarnaast biedt Keratherapy een compacte lijn van aftercare producten zoals een serum, leave-in spray en een masker die bij ons verkrijgbaar zijn. Alle verzorgingsproducten van Keratherapy bevatten keratine en verlengen de levensduur van de behandeling aanzienlijk. Deze producten zijn ook uitermate geschikt en verzorgend voor niet behandeld haar.

Meer informatie?

Neem contact op met Mooi! voor een vrijblijvend advies of een afspraak voor een Keratherapy behandeling.

HydroSPA

HydroSPA laat uw krul 60% tot 90% verdwijnen waardoor het haar gemakkelijker te stijlen is, meer glanzender en sterker wordt. En dit zonder chemische stoffen.

Wilt u af van die grove slag en/of krul? Dan is de HydroSPA van Trichovedic een goede oplossing. Trichovedic is een hoogwaardig Australisch merk en een behandeling gaat 4-6 maanden mee, in de praktijk zien wij bij de juiste verzorging dat dit vaak langer is, in sommige gevallen wel tot 9 maanden!

Een HydroSPA behandeling heeft een duur van 3-4 uur afhankelijk van de lengte en de dikte van het haar. De prijs is V.A. €225,- inclusief een shampoo en conditioner (T.W.V. €51,50) om thuis het mooie resultaat de verzorging te geven die het nodig heeft.

Mocht u advies nodig hebben voor een Trichovedic HydroSPA behandeling, Neem dan gerust contact op. Onze keratine-expert zal u voorzien van een passend advies!