KNIPBEHANDELINGEN

In de kapsalon van Mooi is het belangrijk dat een kapsel wordt afgestemd op het gezicht, persoonlijkheid en de wensen van de klant. Voor de knip- behandeling wordt er eerst duidelijk overlegd met de klant. Sabrina onze top-styliste geeft hier ook passend advies om samen tot een perfect resultaat te komen waar u zich prettig en mooi bij voelt.

Tijdens de knip en/of kleur behandeling kunt u stap voor stap zien wat er gebeurd, en u zult zien dat het kapsel al zonder styling producten het gewenste resultaat aanneemt. De top styling producten van oa. Redken en American Crew zorgen hierbij voor de finishing touch!

In onze kapsalon bieden wij verschillende knip-behandelingen aan. U kunt terecht bij Mooi Hair & Beauty Salon van puntjes knippen tot een complete metamorfose.

CURLSYS “KRULLEN KNIPMETHODE” VAN BRIAN MCLEAN

Onze top kapster is ook gespecialiseerd in het knippen van krullen. Met Mclean systems worden er bundeltjes in het haar geknipt. Krullen zijn er in diverse variaties, van afro-kroes tot een lichte slag in het haar. De McLean Curlsys krullen knip- techniek biedt variaties voor alle type krullen. Naast de technieken voor krullend haar, geeft de McLean Curlsys techniek ook mogelijkheden voor steil haar. Door deze techniek komt er meer beweging en volume in het haar.

Bij Mooi Hair & Beauty Salon staat persoonlijke aandacht altijd voor op, want wij vinden dat “naar de kapper gaan” ontspannen en een kleine verwennerij moet zijn!