YUKO Hair Straightening

Altijd al steil haar gewild ? De Japanse YUKO Hair Repair System maakt dit mogelijk! Deze uit Japan afkomstige methode maakt het mogelijk uw haar definitief te steilen zonder chemicaliën.

 

Yuko Hair Repair System:

Yuko Hair Straightening werd al in 1996 gecreëerd door de jonge hairstyliste Yuko Yamashita in Japan. Er kwamen talloze vrouwen bij Yuko die erg ontevreden waren over hun haar en zij bedacht daar een oplossing voor.

De meest voorkomende klachten waren oncontroleerbaar krullend haar en onhandelbaar frizzy haar. Yuko wilde haar klanten graag mooi en glanzend steil haar geven, zonder dat ze daarvoor uren voor de spiegel moesten vertoeven. Samen met Phiten ontwikkelde zij het Yuko Hairstraightening system. Door middel van deze revolutionaire formule verandert je haarstructuur in een aantal stappen, van krullend naar mooi glanzend stijl haar. En dat zonder het te beschadigen.

YUKO was dan ook oorspronkelijk bedoeld om het haar te conditioneren / te repareren. Een bijkomstigheid van de behandeling is dat het haar er definitief steil van wordt! Daarom noemen we Yuko ook wel een Hair  Repair System. Het herstelt niet alleen de beschadigde haren, maar geeft ook de gezonde haren weer extra glans en veerkracht.

Bij dit speciale straightening proces wordt collageen, keratine en proteïne door middel van een warme steiltang in het haar gebracht. Daarna krijgt het haar ook nog eens extra herstellende behandelingen met Aloë Vera en aminozuren.

Voordelen:

– Het is geschikt voor ieder haar-type ! Het product is vrij van chemicalien;

– Totaal geen schade aan het haar. Door het YUKO Hair Repair System wordt het haar gevoed door collageen / keratine en proteine;

– Het haar blijft geheel pluisvrij, na het douchen en zelfs na een Hollandse regenbui;

– Het haar is glanzend en voelt zacht aan;

– Altijd je haar aan het steilen, iedere ochtend uren met de stijltang bezig? Dit is nu definitief verleden-tijd.